Gammalt år, nytt år

Det har varit ett stökigt år och en lång, mörk och stressig höst. Ljuset i mörkret för mig personligen har varit träningen med ett gäng nya och gamla scenkampare som gjort tisdagarna till veckans höjdpunkt. Däremot har den här bloggen inte fått den kärlek och uppmärksamhet den förtjänar. Det ska vi försöka råda bot på nu när vi går in i det nya året med förnyad entusiasm.

En stor källa till glädje är vår nya träningslokal. Vi har inlett ett samarbete med Internationella Engelska Gymnasiet (IEG) Södermalm och kommer under våren att få tillgång till deras lokaler för vår tisdagsträning. Vi får hålla till i deras gymnastiksal som är många gånger större och ännu mer centralt belägen än Pumpan, som vi använt under hösten. Lokalen ligger bara runt hörnet från Skanstulls T-banestation, cirka tvåhundra meters promenad.

Mer information om detta hittar du på vår kurssida.

Utöver vårträningen har jag just börjat planera för en helgkurs någon gång under våren, innehåll och detaljer ännu obestämt. Dessutom fortsätter jag och Mattias arbetet med vårt filmprojekt, Eldsjäl. Oooooch jag har ett par andra idéer som är för nykläckta för att tala om än, jag återkommer när det klarnat lite mer. Till dess får ni alla ha en God Jul och ett Gott Nytt År.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *